Skorstensgaard

ALTID 20 - 40 % BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Menu
Telefon nr. 72 44 44 24

Billig service nær Gladsaxe

heroshot

Billig service tæt på Gladsaxe, Herlev m.fl.

Skorstensgaard.dk har også en afdeling i Ballerup, hvilket er i overskuelig afstand, hvis du bor i eksempelvis Gladsaxe eller Herlev og gerne vil gøre brug af vores tilbud om tyske værkstedspriser!

Vi laver service på alle bilmærker og alle årgange med den største faglighed og ekspertise - vi laver bl.a. ofte service på Audi, VW, Skoda og SEAT. Din bil er med andre ord i trygge hænder, når du afleverer den til service eller reparation på et af vores mange værksteder.

Service til bl.a. Audi, VW, Skoda, SEAT

Hos Skorstensgaard.dk har vores serviceteknikere hver især specialiseret sig i at servicere nogle bestemte bilmærker. Vi har således serviceteknikere, der har 100 % styr på alt, når det gælder reparation og service af eksempelvis Audi, VW, Skoda og SEAT.

Værksted tæt på Gladsaxe, Herlev m.fl.

Vores tyske priser skal ikke kun komme jyderne og fynboerne til gode. Bor du på Sjælland, så er vores værksted i Ballerup et oplagt valg, hvis du vil gøre brug af vores tyske værkstedspriser.

Vores afdeling i Ballerup ligger tæt på ringvej O4 og i gåafstand til Malmparken S-togstation.

Vent på din bil i vores kundelounge

Hvis du har tid og lyst, er du altid meget velkommen til at vente i vores kundelounge. Vi byder gerne på en kop kaffe eller en kold vand, mens du venter på, din bil bliver klar.

Kontakt og få et tilbud på service

Få serviceret din Audi, VW, SEAT eller Skoda på vores værksted i Ballerup - book din bil ind på vores værksted eller send os en forespørgsel på et tilbud - det hele kan klares via vores bookingformular.

Hvorfor kan vi tilbyde tyske værkstedspriser i Danmark?
- Svaret er bl.a. lave omkostninger og høj effektivitet

Hvis man kigger på vores værksteder, så er det små funktionelle bygninger uden store overdådige detaljer og hver eneste centimeter er udnyttet. Vi har ikke kunst på væggene og designermøbler i kunderummet, men det er helt bevidst. De lave omkostninger betyder, at vi kan tilbyde lave priser til vores kunder. Driften af værkstedet bliver nøje målt på forskellige nøgletal, så vi får en optimal udnyttelse af vores ressourcer. Hvis tallene ikke er tilfredsstillende, så kan vi hurtigt sætte ind og rette op, fordi vores beslutningsproces er hurtig. Der er ikke langt fra ord til handling.

Og når vi skriver ”tyske værkstedspriser”, så mener vi det faktisk. Kommer kunden med et skriftligt tilbud fra et autoriseret værksted i Tyskland, så matcher vi prisen uden at tøve!

Skorstensgaard.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

EmediateAd
Skorstensgaard.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK