Frit autoværksted i Egå ved Århus

Mit navn er Andreas Skorstengaard og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard Egå. Sammen med resten af vores dygtige team, glæder jeg mig til at tage imod dig hos Skorstensgaard på Stavneagervej 12 i Egå.

Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Egå!

Vi har professionelle mekanikere og teknikere klar til at servicere og reparere din bil til priser der kan matche Tyske Værkstedspriser. Det betyder, at vi prismatcher på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele.

Vi har en klar ambition om at være et billigere alternativ til mærkeværkstederne, samtidig med at du får gyldigt stempel i servicebogen, har mulighed for gratis vejhælp, 100% fabriksgaranti, fri lånebil osv.

Priserne er gode, og det er kvaliteten i det arbejde, der udføres, også. Det er vores mission, at levere rigtig gode værkstedsoplevelser til lav pris. Så skal din bil på værksted til enten reparation eller serviceeftersyn, så kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud lige her på siden. Såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler opkræves timeløn for gennemgang. Du kan kontakte os på telefon eller email. Vi tager imod alle biler uanset årgang og mærke.

Jeg svarer gerne på dine spørgsmål til priser, lige som jeg eller mine mekanikere kan rådgive dig om service og reparation til din bil.

Andreas Skorstengaard, Afdelingschef.

Du kan følge os på de sociale medier -  se vores Facebook Youtube LinkedIN ud og bliv opdateret med vores nyheder og guides.

Læs mere om Egå

Skorstensgaard Egå

Stavneagervej 12 8250 Egå +45 7370 8939 egaa@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard autoværksted i Egå ved Århus. Reparation og service på biler uanset mærke og årgang
Skorstensgaard Egå. Facade på Stavneagervej 12. Velkommen til Tyske Værkstedspriser
Hos Skorstensgaard Egå kan du vente mens vi laver service på din bil. Gratis kaffe og internet.
Fra venterummet kan du se lige ned på vores værksted. Skorstensgaard Egå

Reparation af alle bilmærker på værkstedet i Egå

På vores værksted i Egå i den nordlige del af Aarhus-området foretages reparation og service af alle biler uanset model og årgang.

Egå-afdelingen har rigtig godt styr på bilreparationer og autoservice. Det betyder, at du uden problem kan sende din bil på vores værksted uanset om den er tysk, fransk, italiensk, svensk eller noget helt femte.

Ved at benytte Skorstensgaard i Egå er din bil på et værksted bestående af professionelle mekanikere.

Om Skorstensgaard i Egå

Vi udfører alle mulige reparationer og serviceeftersyn på alle bilmærker og -modeller og du vil opleve en god kvalitet i arbejde og kundeservice.

Skal der fejlsøges eller diagnosticeres på din bil, så skal du blot vide at vores teknikere udelukkende benytter måleudstyr, der er fabriksgodkendt.

Dertil kan du lægge at vi også kun benytter godkendte reservedele, som vi i øvrigt giver 3 års garanti på.

Og vi giver dig selvfølgelig et 100% godkendt stempel i din bils servicebog, når du får udført service ved Skorstensgaard.

Mekanikere med både erfaring og lokalkendskab

Holdet af teknikere, værkførere og mekanikere i Egå har et stærkt lokalt kendskab til både Egå og Aarhus. Det er ikke nødvendigvis noget du bemærker, men vi ser det som en klar fordel i det daglige arbejde.

Du kan trygt overlade din bil til os. Vores hold består af erfarne folk, hvilket er vigtigt, når vi håndterer alle biler uanset mærke og årgang. Det betyder også at vores mekanikere har prøvet lidt af hvert, og dermed er de helt klar over, hvordan opgaver skal udføres bedst og mest effektivt.

Samtidig uddanner vi mandskabet løbende, så værkstedet konstant har den nyeste viden til rådighed og dermed kan udføre reparation og service kompetent og hurtigt.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser er blevet synonym med Skorstensgaard og konceptet er ganske simpelt. Du skal have både den billigste og den bedste værkstedsoplevelse hos os.

Hvordan? Vi leverer service i topklasse, hvilket vores omfattende tilfredshedsundersøgelser er bevis for.

En ting er arbejdet, en anden er prisen. Vi MENER det, når vi kalder det Tyske Værkstedspriser! Vi prismatcher et tilbud fra et hvilket som helst autoværksted i Tyskland. Du kan også vælge at benytte dig af vores 20% Prispres koncept - kom med et tilbud fra et dansk mærkeværksted og vi går 20% under prisen

Ekstra fordele til vores kunder

Som kunde ved Skorstensgaard i Egå får du mulighed for at benytte dig af en perlerække af gode kundefordele. Det er for eksempel her du finder fantastiske rabatordninger, gratis vejhjælp og hvad siger du til at bibeholde din bils fabriksgaranti?

Sidstnævnte kræver blot at du følger bilens servicebog og får foretaget service efter fabrikkens forskrifter.

Vi giver dig også mulighed for at få en gratis lånebil eller -cykel stillet til rådighed, mens vi reparerer din bil. Du kan selvfølgelig også vente i vores hyggelige venterum, hvis værkstedsbesøget ikke varer hele dagen. Venterummet er udstyret med behagelige siddepladser, tv, gratis kaffe og internet.

Sådan finder du vores værksted i Egå

Skal du med offentlig transport fra Aarhus centrum til Skorstensgaard i Egå, så skal du ombord i bussen på rute 123. 

Du skal stå af ved stoppestedet Skæring og gå den sidste kilometer til fods. Gåturen tager godt og vel et kvarter og tiden i rute 123 er cirka 35 minutter, hvilket giver en samlet rejsetid fra centrum af Aarhus på cirka 50 minutter.

Kommer du til værkstedet uden for åbningstiden for at aflevere din bil, så lægger du blot din bilnøgle i vores nøgleboks.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Egå eller postnr 8250 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Egå kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Egå.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Egå, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.