BYD service Aalborg – dit lokale Skorstensgaard værksted

Velkommen til dit lokale BYD autoværksted i Aalborg hos Skorstensgaard – autoriseret BYD Servicepartner. Her vil du blive mødt af vores erfarne mekanikere, som professionelt kan servicere og reparere din BYD elbil.

Når du benytter os som dit autoriserede og lokale Aalborg autoværksted, aftaler vi altid først, hvad du skal have lavet på din bil, og hvad prisen er – uanset om det blot er et rutinemæssigt service eller en mere kompleks reparation. Det hele vil du altid få på skrift.

Vi er her for at gøre din værkstedsoplevelse behagelig og problemfri som muligt, og derfor er vores team klar til at hjælpe dig med netop dine behov. Vi står også gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål eller gerne vil rådgives omkring din elbil. Det er vigtigt for os at have en god og åben kommunikation med dig hele vejen – for at holde dig opdateret på, hvad der sker med din bil, mens den er på værkstedet.

Vi ved, hvor vigtigt, det er at have en bil i det daglige, og derfor har vi blandt andet også lånebiler med fri kilometer til rådighed, så du igen kan komme på vejen, mens din elbil er hos os. 

Book en tidFå et tilbud

Skorstensgaard kort over afdelinger

Få et godt tilbud hos BYD Aalborg

Når du kører ind på Nibevej 54 9200 Aalborg – lige overfor Aalborg Storcenter, bliver du mødt af vores erfarne teknikere og mekanikere. Her hjælper de dig med din BYD elbil – uanset om du er ejer af en BYD DOLPHIN, SEAL, ATTO 3 eller en SEAL U.

Du er også meget velkommen til at kontakte os ved at ringe, hvis du vil booke en tid, eller hvis du har spørgsmål. Her kan vi nemt og hurtigt lave et gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation på BYD elbiler. Det kan også være, at du har spørgsmål om service, reparation, advarselslamper eller noget helt fjerde – så står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan føle dig tryg.

Kontakt os i dag og oplev forskellen ved at vælge Skorstensgaard - autoriseret BYD servicepartner!

Skorstensgaard Aalborg facade med BYD facadeskilt
Skorstensgaard vejhjælp ved Service efter Bogen

Dine BYD værkstedsfordele fordele i Aalborg

Vælger du at bruge os som dit autoriserede BYD værksted i Aalborg, bliver du spækket med gode fordele. Udover at du selvfølgelig får professionel og kvalitetssikret service, tilbyder vi også 1 års garanti på originale BYD reservedele, der sikrer dig en god kvalitet, når din bil er blevet repareret. Og mens din elbil er på autoværkstedet, tilbyder vi en lånebil med fri kilometer, så du kan fortsætte din daglige rutine.

Er uheldet ude, har du gratis vejhjælp op til 24 måneder – du skal blot ringe, og så tager vi os af resten. Men vi gør også mere end det. For at du kan se ud af din bilrude i alverdens vejr, påfylder vi også op til 2 liter gratis sprinklervæske og skifter dine bilpærer gratis, hvis de er gået – dog ikke xenonpærer.

Professionel service hos BYD Aalborg 

Hos Skorstensgaard Aalborg tilbyder vi autoriseret bilservice, hvor BYD elbil servicepris starter fra 1099,-. Vi følger BYD’s procedure og forskrifter, så din bil er altid i gode hænder hos vores erfarne mekanikere.

Når du får et Service efter Bogen bileftersyn, er det altid efter fabrikkens forskrifter, som betyder, at vi tjekker din bil grundigt igennem efter BYD’s servicetjekliste. Her får du også et gyldigt stempel i din servicebog, som gør, at du opretholder din fabriksgaranti på 6 år.

Som kunde ved os, søger vi for at indkalde dig, når det er tid til service i Aalborg. Det er nemlig vigtigt, at du overholder dine BYD elbil serviceintervaller, som er på 1 år eller kørt 20.000 km – uanset om du har en BYD SEAL, ATTO 3, SEAL U eller en BYD DOLPHIN. Årsagen er, at overholder du ikke dine serviceintervaller ved at få Service efter Bogen, mister du fabriksgarantien.

Skorstensgaard mekaniker med diagnosetester i BYD elbil
Skorstensgaard Aalborg indskrivning med BYD skilt

Om BYD værkstedet i Aalborg

Når du besøger vores lokale BYD værksted i Aalborg, står vores erfarne mekanikere klar til at hjælpe dig. Her stræber vi efter at give dig kvalitetsservice og professionel rådgivning.

Og det er vi fuldt udrustet til, da vores mekanikere og teknikere har været på omfattende BYD kurser, hvor de er blevet certificerede inden for BYD elbiler. Ligesom vores mekaniker er kompetente i BYD elbiler, er Aalborg autoværkstedet og udstyret også blevet kontrolleret og godkendt efter BYD’s hårde krav.

Du kan også føle dig tryg ved BYD værkstedet. Vi tager nemlig altid billede eller videodokumentation, hvis vi finder fejl eller mangler på din bil under en bilservice. Dermed får du Syn for Sagen, hvor vi selvfølgelig gennemgår billederne med dig og rådgiver dig. Du vil få et tilbud, så du kender prisen på forhånd, og vi laver aldrig noget uden din accept.

Find dit lokale BYD værksted i Aalborg

Dit lokale Skorstensgaard værksted i Aalborg, autoriseret BYD Servicepartner, finder du på adressen Nibevej 54, 9200 Aalborg. Det ligger lige overfor Aalborg Storcenter, som du kan fordrive tiden i, mens din BYD elbil er på værkstedet.

Motorvejen ligger også ganske tæt på autoværkstedet, hvilket gør det nemt for dig, hvis du kommer fra omkring liggende byer ved Aalborg.

Vi tilbyder også lånebil med fri kilometer, så du kan komme videre i din dagligdag. Og hvis du foretrækker at vente, har vi også et dejligt venteværelse, hvor du kan nyde en vand, kaffe, te eller kakao, mens du ser tv eller ønsker at arbejde fra din computer.

 
BYD elbiler på Skorstensgaard værksted i Aalborg

BYD elbil reparationer i Aalborg

Ligesom det er med konventionelle biler, kan BYD elbiler også have brug for reparationer. Der er dele, der har et naturligt slid med tiden, som blot skal udskiftes. Det kan være alt lige fra bremser til bærearme og andre bevægelige dele, og når disse trænger til udskiftning, anvender vi naturligvis originale reservedele fra BYD, der passer til netop din BYD ATTO 3, SEAL, SEAL U eller DOLPHIN.

Melder elbilen pludselig fejl, kan vi fejlsøge med BYD’s egen diagnosetester for at finde og udbedre fejlen med vores specielle udstyr. Vores dygtige mekanikere har god erfaring i, hvordan BYD elbilen skal repareres, du kan trygt overlade bilen i deres hænder.

Vi ser frem til at se dig på Aalborg værkstedet.