BYD SEAL

BYD SEAL er den ultimative elbil, der forener innovation, komfort og sportslig stil. SEAL'en er ikke blot en miljøvenlig transportmulighed, den er også indbegrebet af teknologisk overlegenhed. Netop kendetegnet ved bilmærket BYD, får du en masse udstyr, som er en del af deres pakkeløsning – med andre ord, der er ikke meget, du kan vælge udover, fordi du får det hele fra starten.

Med BYD SEAL kan du vælge mellem to unikke varianter: Comfort-modellen og Design-modellen. Der er ikke meget, der adskiller de to modeller, udover at Comforten er baghjultrukket, hvor Design-modellen er 4-hjultrukket.

Uanset hvilken model du vælger, kan du tilpasse din BYD SEAL med et udvalg af farver og detaljer, der passer til din personlige stil.

 

Book en prøveturLæs brochure 

 

BYD SEAL. 16,6-18,2 kWh/100km. Rækkevidde*: 570-520 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 7 t og 30 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 26 min v. max ladeeffekt på 150 kW.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

BYD SEAL elbil front

BYD SEAL design

BYD SEAL modellen er designet til at imponere, hvor hver en detalje er omhyggeligt udformet til at skabe den perfekte balance mellem stil og ydeevne. Med sit prisvindende design og sportslige aerodynamik er SEAL ikke bare en elbil - det er en oplevelse.

Inspireret af sælens strømlinede kropsbygning glider SEAL'en smidigt gennem både byen, på landevejen og i særdeleshed også på motorvejen, hvor den skiller sig ud med sin elegance og dynamik.

Fra dens nysgerrige og dynamiske front, der prydes af unikke LED-forlygter, til dens muskuløse og smidige udtryk, er SEAL designet til en rendyrket køreglæde. Bagenden afrundes med elegance med mørktonede bagruder og LED-baglygter, der fuldender det sofistikerede udtryk.

BYD SEAL designet viser tydeligt, at det er en elbil, der er bygget til at ville frem i verdenen.

BYD SEAL design
BYD SEAL interiør

BYD SEAL interiør

Når du sætter dig ind i en BYD SEAL, er det som at træde ind i en verden af luksus og bekvemmelighed. Den dybe og rummelige kabine inviterer dig til at opleve en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Fra førersædet bliver du mødt med et elegant instrumentbræt, hvor alle funktioner ligger lige foran dig – klar til at blive betjent med lethed.

Men det er ikke kun komforten, der gør BYD SEAL interiøret bemærkelsesværdigt. De læderbetrukne sæder er ikke blot en fryd for øjet, de tilbyder også en justerbar komfortoplevelse ud over det sædvanlige. Med mulighed for at tilpasse sædets temperatur, højde og form efter dine præferencer, kan du virkelig føle dig hjemme bag rattet.

Det er ikke bare en elbil, det er en oase af luksus, hvor hvert element er designet til at forkæle dine sanser og gøre enhver køretur til en fornøjelse.

BYD SEAL teknologi

BYD SEAL er fyldt med avanceret teknologi, der heldigvis også er nem at betjene. Vil du have din elbil varmet eller kølet, inden du sætter dig ud i den, så kræver det blot 2 klik på bilnøglen, hvor den forudindstillet temperatur går i gang.

Når du tager plads bag rattet, har du det hele ved hånden i BYD’s intuitive touchskærm, hvor du kan navigere hele bilen fra. Ønsker du at justere klimaanlægget, finde den nærmeste ladestander eller se trafikken omkring dig, er det blot et klik væk. Og takket være den store og tydelige skærm er det nemt at få et overblik over dine valgmuligheder, selv når du er på farten.

Men det stopper ikke her. I den smarte midterkonsol finder du blandt andet en opladningsplatform, hvor du blot lægger din smarttelefon på. Og vidste du, at via BYD appen kan du styre funktioner i din BYD SEAL? Smart, ikke?

Elektronisk udstyr i BYD SEAL
BYD SEAL sikkerhedsforanstaltninger

BYD SEAL sikkerhedsfunktioner

Denne avancerede BYD SEAL er udstyret med et imponerende arsenal af intelligent sikkerhedsudstyr, der skaber en tryg køreoplevelse fra start til slut.

Med funktioner som automatisk nødbremse kan BYD SEAL reagere hurtigt på potentielle nødsituationer, hvilket bidrager til at mindske risikoen for ulykker. Vognbaneassistenten holder dig sikkert i din bane, mens blindvinkelsensorerne advarer dig om eventuelle farlige situationer, der ellers kunne være overset.

Men BYD SEAL er ikke kun sikker, den er også utrolig smart. Parkeringssensorerne foran og bagpå gør det let for dig at manøvrere i trange parkeringsforhold, mens det 360 graders kamera giver dig en komplet overvågning af din omgivelser, så du kan parkere med præcision.

Disse er blot nogle af de få sikkerhedsforanstaltninger, der findes i en BYD SEAL – dette er elbilen, der giver dig tryghed og sikkerhed på vejen.

BYD SEAL specifikationer

Med BYD SEAL får du ikke blot en elbil, der drager opmærksomhed med sit unikke design – den leverer også imponerende præstationer og praktisk funktionalitet. Med en rækkevidde på op til 570 km kan du roligt udforske vejen uden bekymringer om opladning. Og når du skal lade op, tager det kun 26 minutter at nå fra 30% til 80% ved hjælp af en hurtiglader på 150 kW.

Accelerationen fra 0 til 100 km/t er lynhurtig på blot 3,8 sekunder takket være 530 hestekræfter. Med en imponerende batterikapacitet på 82,5 kWh får du ikke kun kraft men også langvarig ydeevne.

Og med et rummeligt bagagerum på 400 liter er der masser af plads til alt, hvad du har brug for at medbringe. Oplev den perfekte balance mellem stil, styrke og praktisk anvendelighed med BYD SEAL.

BYD SEAL specifikationer