BYD reparationer og service

Hos Skorstensgaard tilbyder vi autoriseret service og reparation til BYD elbiler i Randers, Aalborg, Herning, Kolding og Køge. 

Som autoriseret BYD Servicepartner i 5 ud af vores 22 afdelinger leverer vi kvalitetsservice og reparationer til vores kunder i overensstemmelse med BYD's høje krav gennem deres forskrifter og procedurer. Derfor kan du være sikker på, at din BYD elbil er i trygge hænder hos os. 

Vores mekanikere og teknikkere er ikke bare rutinerede inden for servicering og reparation af elbiler generelt, men de har også modtaget ekstra kurser specifikt rettet mod BYD elbiler. Dette betyder, at vores team er fuldt opdateret på de nyeste teknologier og procedurer, der kræves for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed for din bil. 

Vi har også stærkt fokus på kundetilfredshed, hvor vi leverer service af høj kvalitet, hvilket afspejles i vores mange tilfredse kunder. Og tallene siger faktisk det hele, da vores kundetilfredshed er på hele 9,1 ud 10. 

Vi står altid til din rådighed - uanset om du blot skal have et godt råd, booke en tid eller noget helt tredje.  

Book tid    Få tilbud

Kort med BYD lokationer hos Skorstensgaard

BYD Service efter Bogen

Fra 1099,- 

Autoriseret service og vedligeholdelse af din BYD elbil tilbydes hos Skorstensgaard til en pris fra 1099,-. Vores erfarne BYD mekanikere sikrer korrekt service efter fabrikkens forskrifter. Og du får selvfølgelig et gyldigt stempel i din servicebog. 

Regelmæssig service er vigtig for at opretholde din fabriksgaranti, og derfor skal du overholde serviceintervallerne på 1 år eller kørt 20.000 km.

Service på BYD elbiler inkluderer overholdelse af fabrikkens forskrifter, originale reservedele, gratis vejhjælp op til 24 mdr. og 100% fabriksgaranti.

Book tid   Læs mere om BYD service

BYD Service efter Bogen
Aircondition service og rens BYD

Aircondition service og rens BYD 

Airconditionservice er afgørende for din BYD elbil, da elbilen bruger det til at køle batteripakken. For at vedligeholde airconditionanlægget på din elbil anbefaler Skorstensgaard, at du får A/C-service hvert 2. år.

Et A/C-service hos Skorstensgaard inkluderer blandt andet:

  • Test af systemet
  • kontrol af køleevne, eCompressor, rør og tilslutninger.
  • Påfyldning af ekstra kølemiddel R1234YF, DENSO ND-Oil 11, og sporemiddel

Skorstensgaard står klar til at hjælpe med professionel service og rådgivning

Book tid   Læs mere om BYD airconditionservice

Bremseeftersyn BYD

Skorstensgaard er eksperter i BYD elbiler, hvor vi udfører omfattende bremseservice til din BYD elbil. Vi anbefaler, at du mindst 1 gang om året får udført et bremseservice for at mindske risikoen for, at bremserne sætter sig fast. 

Vi udfører:

  • en grundig inspektion af bremserne
  • adskiller og rengør både for- og bagbremser i overensstemmelse med BYD’s forskrifter. 
  • kontrollerer for skævbremsning før og efter rens af bremserne

Du er altid velkommen til at kontakte os eller booke en tid, så hjælper vi dig gerne.

Book tid   Læs mere om BYD bremseeftersyn

BYD bremseeftersyn

Hjulskifte og dækskifte BYD

Skorstensgaard tilbyder professionel hjulskiftservice til din BYD elbil. Vores erfarne mekanikere er specialiserede i håndtering af hjulskifte - uanset om det er sommerdæk eller vinterdæk.

For optimal ydeevne og komfort til din BYD, er det vigtigt at vælge de rette dæk. Vores eksperter vejleder dig, så du får de dæk, der passer til din elbils specifikke behov. Vi anbefaler minimum 3mm, før dækkene skal skiftes. 

Her kan du læse meget mere om dækskifte og hjulskifte.

Book tid   Læs mere om BYD hjulskifte

BYD batteriudskiftning

Skulle der mod forventning opstå problemer med batteriet på din BYD elbil, kan du trygt overlade det til os hos Skorstensgaard.

Som autoriseret BYD Servicepartner har vores teknikere den nødvendige ekspertise og specialudstyr til at håndtere udskiftning af Blade batterier. 

Vi følger BYD's protokoller til mindste detalje og tilbyder garanti på batteriskift ved fejl under 70% kapacitet, samt skulle der opstå andre fejl på batteriet, der ikke er selvforskyldt.

Kontakt Skorstensgaard i dag for at booke en tid.

Book tid   Læs mere om BYD batteriudskiftning

BYD batteriudskiftning
BYD kølervæske

BYD kølervæske

Udskiftning og kontrol af kølervæske er afgørende, da nogle BYD modeller køler og varmer vigtige elektroniske komponenter med kølervæskesystemet. Vi sikrer, at din elbil får den rette kølervæske, der er designet til elbiler. 

Hos Skorstensgaard tjekker vi dog altid kølervæskesystemet, når du får lavet Service efter Bogen, og vi giver dig besked, hvis vi finder en fejl i systemet. 

VI følger nøje BYD’s anvisninger for vedligeholdelse af kølervæskesystemet. Så du trygt kan overlade os din elbil.

Book tidLæs mere om BYD kølervæske

BYD skadesreparation

Hos Skorstensgaard udfører vi alle former for skadereparationer, uanset om skaden er stor eller lille!

Dette indebærer blandt andet, at vi udfører alle skadesreparationer efter BYD's retningslinjer og procedurer, hvor vi også sikrer, at kollisionszonerne er optimale efter reparationen, således BYD elbilen yder den bedste sikkerhed for dig.

Vores skadecentre er landsdækkende, og vi sørger for en lånebil inden for 24 timer, hvis du ikke kan køre videre efter uheldet.

Læs mere om fordele og vores samarbejde med forsikringsselskaber her

Book tid   Læs mere om BYD skadesreparation

BYD skadesreparation hos Skorstensgaard