Skorstensgaard Servicepartner for BYD

Skorstensgaard Servicepartner for BYD


Skorstensgaard er autoriseret Servicepartner for elbilmærket BYD. Dette betyder, at vi har indgået et partnerskab med det kinesiske bilmærke BYD, som har godkendt og givet os autoritet til at udføre service, reparationer og skadesarbejde på vores værksteder. 

For at blive autoriseret BYD Servicepartner har vores mekanikere gennemgået omfattende kurser og træning, der opfylder de høje standarder og krav fastsat af BYD. Men der er også høje krav til værkstedet og værktøjet, og derfor har vi yderligere fået specialiseret udstyr fra BYD, så vi kan løse opgaverne på din elbil med den højeste kvalitetssikring. BYD har været ude at kvalitetskontrollere Skorstensgaard værkstederne for at sikre, at vi opfylder de høje krav og standarder, som BYD påkræver. Dette medfører, at vores Skorstensgaard afdelinger er fuldt ud rustet til at håndtere enhver opgave af din BYD elbil.

Som en del af dette partnerskab har Skorstensgaard adgang til specialiserede ressourcer og support fra BYD, der gør, at vi kan tilbyde dig en god serviceoplevelse, når du får din BYD elbil serviceret og repareret hos os.  

Helt konkret kan Skorstensgaard som autoriseret BYD Servicepartner tilbyde dig: 

  • Servicering af din BYD elbil efter BYD's forskrifter.
  • Udføre reparationer og fejlsøgninger på BYD bilmodellerne. 
  • Tilbyde lånebil med fri kilometer. 
  • Prøvekørsel af BYD DOLPHIN, SEAL, ATTO 3 og SEAL U.
  • Udlevering  og klargøring af din nye BYD elbil.
  • Skadesarbejde.
  • Rådgivning og gode råd vedr. din BYD bil. 


Disse Skorstensgaard afdelinger er autoriseret BYD

Skorstensgaard er en landsdækkende værkstedskæde med hele 22 afdelinger fordelt i Danmark, hvoraf 5 afdelinger er autoriseret Servicepartner for BYD. Afdelingerne er Aalborg, Randers, Herning, Kolding og Køge – her får du serviceret og repareret din BYD elbil med høj kvalitet.

BYD brød igennem på det danske i 2022 og er ved at udbrede deres tilstedeværelse på de danske veje. Derfor begynder vi med de 5 tidligere nævnte afdelinger, hvor vi selvfølgelig udvider med flere afdelinger, når der kommer flere BYD elbilejere. Vores ønske er, at det skal være nemt og bekvemt for dig, så du har en afdeling tæt på dig, så du ikke skal bruge tid på at køre langt for at få serviceret og repareret din elbil.