Bremseservice BYD elbil

Hos Skorstensgaard kan du få professionel service af bremserne på din BYD elbil. Vores mekanikere har solid ekspertise inden for elbiler, og da vi er autoriseret servicepartner for BYD Danmark, er vi fuldt opdaterede på teknikken af BYD bilernes tekniske forhold herunder bremseservice.

Vores teknikere laver en dybdegående inspektion af din elbils bremser, adskiller for- og bagbremserne og giver dem en god gang omhyggelig rensning og smøring efter BYD’s forskrifter.

Vi tilbyder topprofessionelle eftersyn og reparationer af bremserne på din elbil fra BYD – og det er helt efter bilfabrikkens forskrifter med det korrekte udstyr og original BYD tester.

Prisen på et bremseservice og rens til alle fire bremser koster blot 1495 kr. Du kan også indhente et godt tilbud, hvis det blot er 2 af bremserne, du vil have serviceret og rengjort.

Bremserens

 

Professionel bremseservice til BYD elbiler hos Skorstensgaard

I og med BYD elbiler ligesom alle andre elbiler i højere grad bremser med batteripakken, bliver deres bremser ikke anvendt så hyppigt som i konventionelle biler. Denne forskel øger risikoen for rust og ophobning af skidt i bremserne, hvilket kan påvirke bremseevnen negativt over tid, da bremserne kan sætte sig fast. Det er derfor, at alle bremsekomponenter, herunder bremseklodser, bremseskiver og bremsevæske, bør gennemgås jævnligt for at sikre optimal bremseydelse og levetid.

Vores mekanikere er derfor uddannede inden for den nyeste teknologi og software i elbiler fra BYD og kan sikre, at dine bremser får korrekt bremseservice med anvendelse af moderne udstyr og tjek af bremsevæske samt bremsernes tilstand herunder BYD’s ABS/ESP-funktioner. Vores BYD teknikere skifter dele efter behov og sikrer, at din BYD bils bremser fungerer korrekt. Vi skifter dog aldrig uden din godkendelse, fordi du altid får Syn for Sagen.

 

Et godt råd: Forlæng BYD bremsernes levetid med bremserens

Bilers bremser udsættes for alskens skidt på grund af det danske klima, hvilket kan slide og forårsage skader herunder bremsesvigt på din BYD elbils bremser. Du ved derfor, om dine bremser er slidte eller mangler bremserens, hvis du oplever mislyde, pive lyde, skurrende lyde eller uregelmæssigheder ved bremsning.

Regelmæssig vedligeholdelse af din BYD øger sikkerheden, og du sparer penge på længere sigt ved at få kontoleret bremserne. Derudover er et rigtig godt råd at få din elbils bremser renset og smurt med ca. 1 års intervaller, så de opnår en optimal ydeevne.

Du kan nemlig opleve, at din BYD elbil kan trække til den ene side, når du bremser, hvilket kan være en indikation på, at bremserne ikke bremser ens. På vores BYD værksteder kan vi måle skævbremsningen og tilbyde den rette reparation på din BYD bil alt efter, hvor skævt din bil bremser. Det er dog ikke altid, at du vil kunne mærke om elbilen bremser skævt, derfor tjekker vi det også under service af din BYD elbil.

Slidte bremser

 

Tegn på slidte bremser BYD

Du ved, at dine bremser er slidte, hvis du oplever skurrende lyde, når du bremser din BYD elbil. Oplever du nedsat bremsekraft, at bilen trækker til den ene side, når du bremser, eller at BYD elbilens bremseindikator begynder at lyse? Så er det måske tid til udskiftning af bremser da det kan være tegn på slidte bremsedele som bremseklodser og bremseskiver. Hos Skorstensgaard tilbyder vi professionel udskiftning af bremseskiver, bremseklodser og kalibre på BYD elbiler til konkurrencedygtige priser. Med vores ekspertise og erfaring sikrer vi, at din elbil forbliver sikker og pålidelig på vejen.

Vi forstår vigtigheden af at opretholde en god bremsekraft på din BYD elbil og stræber altid efter at levere en pålidelig og professionel service. Kontrol af bremser er især afgørende for eldrevne biler, da opbremsning med bremseklodser og -skiver benyttes minimalt på elbiler.

 

Udskiftning af bremser på BYD elbiler

Med vores viden om bremserne på BYD biler og elbiler generelt kan du være sikker på, at din elbil vil få en omhyggelig udskiftning og reparation af bremser. Vores teknikere sørger for, at alle sensorer og elektroniske komponenter forbundet med bremserne fungerer korrekt og reagerer på eventuelle fejlkoder eller advarselslamper og bliver kontrolleret med vores originale BYD tester.

Vi opfordrer til regelmæssig vedligeholdelse og tjek af dine bremser mindst én gang om året. Ved at holde dine bremser i topform kan du undgå problemer, der kunne være undgået.

Book en tid til udskiftning af bremser hos et af vores værksteder i dag.

Bremsevæskeudskiftning

 

Udskiftning af bremsevæske hos Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard udfører vi en grundig kontrol, påfyldning og udskiftning af bremsevæske på din BYD elbils bremser. Og da vi er autoriseret værksted for BYD biler, kan du være helt tryg ved, at det sker efter bilfabrikkens forskrifter.

Bremsevæske er afgørende for bremsernes hydrauliske system, og regelmæssig udskiftning er nødvendig for at undgå tab af bremsekraft. Vores mekanikere kan identificere eventuelle problemer og sikrer, at din bremsevæske er i god stand, så du kan køre sikkert på vejene.

Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende kontrol af din bremsevæske på vores 22 værksteder rundt omkring i landet. Det anbefales generelt at skifte bremsevæsken hvert andet år for at opretholde optimal bremseydelse og sikkerhed.