Hjulskift og dækservice til lav pris

Ønsker du at få skiftet dine hjul hurtigt og sikkert? Hos Skorstensgaard har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan skifte bilens hjul, når du skal gå fra sommer- til vinterdæk og tilbage igen.

Alle Skorstensgaards afdelinger har stor erfaring med ombytning af hjul og montering af dæk på fælge. For dig betyder det dækskifte uden bøvl. Ønsker du helt nye dæk på dine fælge eller kyndig vejledning? Så kan vi naturligvis også være behjælpelige dér.

Få et tilbud på hjul- og dækskifte her på siden.

 

Generelt

Generelt om hjulskift og dækservice - Dækmontering på fælge

Skorstensgaard kan naturligvis også hjælpe dig, hvis du skal have monteret dæk på bilens fælge eller have skiftet de gamle dæk ud med nogle nye.

Derudover afbalancerer vi hjulene. Hvis du ønsker det, så sætter vi også de nye hjul på bilen. Med andre ord er vi dit erfarne værksted med mulighed for råd og vejledning.

Vigtigheden af sommerdæk og vinterdæk

Der er delte meninger om nødvendigheden af at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Uanset hvordan du vender og drejer det, så er der forskel i bremselængden, når du skifter mellem de specifikke dæk.

Hos Skorstensgaard anbefaler vi derfor, at du skifter til de hjul, der passer til sæsonen. Gå over til vinterdæk, når temperaturen går under de syv grader og omvendt, når den kommer over syv grader. 

Mange vælger at klare dette hjulskifte selv, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig i alle vores afdelinger. Så slipper du for bøvlet. Få flere gode råd om skift til sommerdæk her.

Book tid online

Det er nemt at booke en tid til hjulskift og dækservice hos os. Vores online booking er nemlig åben hele døgnet, og vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer på hverdage.

Gode råd om dæk

Hvornår er det tid til hjulskift og dækskift?

Hjulskifte er som hovedregel kun nødvendigt, når vi går fra sommer til vinter og omvendt. Men nye hjul kan også være nødvendige ved en punktering.

Du skal også udskifte dine dæk, når de er slidte eller møre. Her er det særligt vigtigt, at du får dækservice af et helt nyt dæk på fælgen. Dine dæk er slidte, når mønsterdybden er under fire mm, eller når lamellerne har rejst sig og for eksempel har fået “hæl og tå”.

Forlæng levetiden på dine dæk

Dækkene på din bil har stor betydning for din bils køreegenskaber. Det er derfor vigtigt, at de altid bliver vedligeholdte og ikke bliver slidt skæve. Oplever du, at det ene fordæk er mere brugt end dit bagdæk? Det er helt normalt. Her kan du med fordel bytte om på for- og bagdæk. På den måde forlænger du dækkenes levetid.

Et korrekt dæktryk er desuden alfa og omega for dækkets levetid. Kontroller derfor dæktrykket med jævne mellemrum, eller hvis du skal køre med tungt læs.

At løbende udskifte alle dine dæk sikrer, at hjulene og dækkene bliver slidte mere jævnt. Du bør derfor skifte alle fire dæk på én gang frem for at skifte ad to omgange. Så opnår du nemlig størst sikkerhed og kørekomfort.

Opbevaring

Sådan bør du opbevare dine dæk

Har du plads til opbevaring af dæk derhjemme? Hvis du kan svare ja, så bør du læse med her. Når det er tid til at skifte dine dæk til eksempelvis sommerdæk, så bør du nemlig opbevare de andre dæk korrekt. De har for eksempel ikke godt af temperaturudsving, og gummi bliver hurtigt nedbrudt i dagslys.

Læg dem derfor i et tørt, mørkt og køligt rum – og gerne med ventilation. Derudover bør du rengøre hjulene inden. Tjek også for skader, dæktryk og dækmønstret, så du er sikker på, at de kan klare endnu en sæson på vejene. 

Har din bil fælge? Så bør du ved hjulskift stable eller hænge dækkene på et dækstativ. Er bilen uden fælge, så skal du opbevare dine dæk stående. Du kan med fordel dreje dem en gang imellem, så de ikke får flade punkter. Få flere gratis tips og tricks om hjulskift i vores nyhedsbrev.

Bestil tid til dækskifte online

Hos Skorstensgaard er vi dine eksperter i hjulskifte og dækservice til ethvert behov. Hvad end det er deling af nyeste viden inden for reparation af din bil eller mulighed for en lånebil, mens din egen er på liften. Vi kan altså godt lide at gøre mere, end du forventer. 

Samtidig har vi stor fokus på effektivitet, hvorfor vores uddannede mekanikere sikrer dig en tryg bil at køre i. Har du spørgsmål til hjulskifte, dækservice eller andet? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Find alle vores afdelinger i Danmark her.