Skorstensgaard - Dit autoværksted i Horsens

Velkommen til dit lokale værksted i Horsens. Mit navn er Morten Jensen, og jeg er afdelingsleder på værkstedet. Sammen med mit team af erfarne medarbejdere glæder vi os rigtig meget til at hjælpe dig og din bil med reparationer, serviceeftersyn og rådgivning.

”Vi vil give dig det bedste og billigste værksted i Horsens!”

Hos Skorstensgaard i Horsens får du den gode oplevelse på værkstedet, som du måske også kender fra dit autoriserede værksted. Du sparer som minimum 20 procent i forhold til mærkeværkstedet, hvis du benytter dig af vores 20% PrisPres koncept.

Er det ved at være tid til klargøring til syn, eller står bilen foran en reparation? Så bør du altid kontakte os, og få et tilbud på opgaven. Tilbud på konkrete reparationer eller services er gratis og uforpligtende, såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler koster gennemgang almindelig timeløn. Bestil et tilbud i dag, og book tid på vores værksted i Horsens på siden.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du finder både telefonnummer og e-mail på siden.

Morten Juul Jensen, afdelingschef hos Skorstensgaard i Horsens

Vi er også på Facebook Youtube LinkedIN - følg os og bliv opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips

Læs mere om Horsens

Skorstensgaard Horsens

Langballe 8 8700 Horsens +45 7370 8937 horsens@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Horsens - Langballe 8 i Horsens
Skorstensgaard autoværksted i Horsens - Service og reparation af bil til tyske værkstedspriser
Skorstensgaard værksted i Horsens - serviceeftersyn starter med indskrivning af din bil
Skorstensgaard blev kåret til Årets værksted i 2016 og 2017 ved Auto Awards

Din mekaniker i Horsens med særlige kompetencer

På vores autoværksted i Horsens får du god autoservice og reparation af alle biler og bilmærker. Det er uanset model og årgang. Du behøver dermed ikke besøge andre værksteder med fokus på særlige bilmærker. Vi kan klare opgaven.

I vores Horsens-afdeling har vi nemlig rigtig godt styr på reparation af biler og serviceeftersyn. Uanset om den er svensk eller italiensk. Samtidig får du 100 procent godkendt stempel i servicebogen, så bilens fabriksgaranti stadig er intakt.

Vi klarer både store og små opgaver som nye dæk, bremser og klargøring til syn. Du kan altså være sikker på, at når din bil er på værksted hos Skorstensgaard i Horsens, så er den i hænderne på professionelle mekanikere.

Oplev kundefordele hos Skorstensgaard i Horsens

Når du vælger vores autoværksted i Horsens til at lave serviceeftersyn på din bil, så får du adgang til en lang række kundefordele.

Eksempelvis tilbyder vi en gratis lånebil med ubegrænset kilometerforbrug, 100 procent fabriksgaranti og gratis vejhjælp. Hos os hedder det mobilitetsservice, og det dækker fra service til service.

Du har også mulighed for at udskyde betaling af din regning fra dit autoværksted i Horsens. Det gør du ved at ansøge om et Skorstensgaard servicekort.

Vi sørger selvfølgelig for, at mekanikere og værkførere hele tiden er opdaterede på den nyeste viden. Det sker via kurser og uddannelser. Det er nemlig vigtigt for os, at vores folk kan betjene testudstyr og fejlsøge din bil på tilfredsstillende vis. Det er din garanti for et professionelt værksted i 8700 Horsens.

Vi gør dig tryg med høj service til din bil

For os er det vigtigt, at du er tryg ved at overlade din bil i vores varetægt. Det er også derfor, at vores mekanikere i Horsens er erfarne folk, hvilket er nødvendigt for at kunne servicere alle biler uanset mærke og årgang. Derfor har vi samlet et team af passionerede mekanikere, og de er klar til at reparere din bil eller give den et af vores gode serviceeftersyn.

Samtidig ved vi, at mange biler ofte er proppede med elektronik. Derfor bliver din mekaniker i Horsens selvfølgelig løbende opdateret med en relevant uddannelse og kurser, så han eller hun kan udføre arbejdet ordentligt.

Når det gælder regninger, så vil du også opleve, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser. Vi vil nemlig give dig en tryg oplevelse, hvor alt arbejde er aftalt på forhånd, og du får prisen på skrift. Dukker der mere arbejde op undervejs? Så begynder vi ikke på denne del af opgaven, uden at vi har fået din accept.

Find dit autoværksted i 8700 Horsens

Dit værksted i Horsens ligger på adressen Langballe 8 8700 Horsens, hvor der både er mulighed for offentlig transport og parkering. Skal du med bus hen til os, så skal du hoppe på bybussen 7 eller 8 fra Horsens Trafikterminal.

Vælger du bybus 7, skal du stå af ved stoppestedet Torstedsallé/Thorsvej. Derfra er der cirka 300 meter hen til værkstedet. Denne tur tager typisk 10-15 minutter inklusive de sidste 300 meter på gåben.

Er du i stedet ombord i bybus 8, så skal du stå af ved Østerhåbsvej/Saltleddet. Derfra er der også cirka 300 meter hen til vores værksted. Turen med bybus 8 tager typisk 10-15 minutter inklusive den sidste lille gåtur.

Se alle vores afdelinger i Danmark her

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Horsens eller postnr 8700 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Horsens kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Horsens.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Horsens, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.