BYD elbil batteri reparation

En BYD elbil er særligt kendetegnet for deres Blade batterier, der er designet til at have en lang levetid. Men skulle der mod alt forventning ske noget med dit batteri, så kan du trygt overlade det til Skorstensgaards uddannede BYD teknikere.

Hos Skorstensgaard, autoriseret BYD Servicepartner, har vi specielt uddannet BYD teknikere, der har den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at udskifte BYD Blade batteriet. Og du kan trygt overlade din elbil hos os.

Kontakt vores BYD serviceværksteder hos Skorstensgaard i dag for at booke en tid, hvis der opstår en fejl på din elbils Blade batteri.

BYD batteriservice

BYD batteriservice

BYD er blandt de førende inden for udviklingen af elbiler. Det er især tydeligt i elbilernes batteripakkers banebrydende teknologi, der har sat standarden på flere områder. Sikkerheden er utrolig høj på et BYD batteri, det har bestået branchens stærkeste sikkerhedstest – nemlig sømpenetrationstesten. Du kan derfor være helt tryg, når du bevæger dig rundt på vejene i din BYD bil.

BYD batteriet fylder faktisk også mindre end traditionelle elbils batterier med hele 50%. Dette giver dig en længere rækkevidde, samt har det også en lang batterilevetid.

Når du får lavet et Service efter Bogen på din BYD hos Skorstensgaard, tjekker vi automatisk også din BYD elbils batteripakke. Vi sætter blandt andet en diagnosetester på, så den udlæser, hvis der skulle være en fejl på Blade batteriet samt batteriets ydeevne. Men vi tjekker også højvoltsledningerne, der går fra batteriet og ud til de elektroniske komponenter.

Udskiftning af elbil batteri

Udskiftning af BYD Blade batteri

Skorstensgaard følger BYD’s protokoller ned til den mindste detalje, når vi skal skifte en batteripakke. Som BYD Servicepartner har vi nemlig adgang til BYD’s teknologier og viden, og vores teknikere har særlige kurser inden for BYD.

Og er der en fejl på batteriet, som gør, at elbilen kommer under 70% i BYD batteriets kapacitet, så skifter Skorstensgaard Blade batteriet, så kapaciteten igen vil være, som før fejlen opstod. Og er det inden for for garantiperioden så er det naturligvis uden beregning for dig. Vi har specielt udstyr, der gør, at vi nemt kan skifte BYD batterier.

Bliver BYD elbilens batteri beskadiget med vilje, skifter vi selvfølgelig stadig batteriet, men her vil du dog ikke være dækket af garantien.

Garanti

BYD batterigaranti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden, når du vælger en BYD elbil. BYD elbil leveres med en fabriksgaranti på minimum 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er minimum 8 år/200.000 km.