Skorstensgaard Vejle - Din lokale mekaniker i Vejle

Jeg hedder Jesper Christensen, og jeg er chef for vores autoværksted i 7100 Vejle. Her kan vi varetage alle former for reparationer og service - uanset bilmærke. Jeg og mit team af bestående af dygtige mekanikere og teknikere byder dig velkommen til værkstedet.

”Du får det bedste og billigste værksted hos Skorstensgaard i Vejle!”

Hele holdet i Vejle har fokus på at hjælpe dig, når din bil trænger til service eller reparation - eller hvis du har behov for et godt råd. Målet er, at du får en god oplevelse på værkstedet, ligesom du formentlig kender det fra dit mærkeværksted.

Takket være vores 20 procent PrisPres får du også serviceeftersyn og reparation af din bil til attraktive priser. Faktisk er du garanteret 20 procent mere i rabat end det tilbud, du har fået hos de andre værksteder i Vejle, der har fokus på mærkebiler.

Skal din bil på værksted, så bør du kontakte Skorstensgaard for et 100% uforpligtende tilbud. Det er helt gratis. Skal bilen diagnosticeres for fejl opkræves almindelig timeløn. Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os her i Vejle. Telefonnummer og e-mail finder du på siden.

Jesper Christensen, afdelingschef hos Skorstensgaard Vejle

På vores Facebook Youtube LinkedIN bliver du opdateret med nyt, konkurrencer og gode råd til bilen

Læs mere om Vejle

Skorstensgaard Vejle

Bødkervej 8 7100 Vejle +45 7216 1761 vejle@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 8.00–15.30
Skorstensgaard værksted i Vejle, Bødkervej 8
Skorstensgaard autoværksted i Vejle, parkering og indgang
Skorstensgaard autoværksted i Vejle, 20-40% billigere end mærkeværkstederne
Skorstensgaard i Vejle - Indskrivning - Partner og afdelingschef Tommy Nordahn

Få optimal service hos dit autoværksted i Vejle

Da vi er et professionelt autoværksted i Vejle, ønsker vi, at både mekaniker, udstyr og kundeoplevelse er i top. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade din bil til os. Derfor skal du også vide, at det er erfarne mekanikere og værkførere, der tager sig af din bil på værkstedet.

Samtidig sørger vi for, at medarbejdernes viden om reparationer af biler bliver løbende opdateret. På den måde sidder de altid inde med relevant viden, så de kan udføre mange former for autoreparation, vedligeholdelse og service af alle bilmærker.

Du vil altså blive mødt af kompetente og dygtige mekanikere i Vejle, der gør alt, hvad de kan, for at din oplevelse hos os bliver helt i top. Læs mere om den interne kvalitet hos Skorstensgaard her

Attraktive priser til alle bilmærker

Hos Skorstensgaard i Vejle vil du opleve, at vi laver arbejdet til en fordelagtig pris - uden at vi går på kompromis med kvaliteten i arbejdet.

Blandt andet kan vi med konceptet "Matcher Tyske Værkstedspriser" give dig samme pris som hos de tyske autoværksteder. Du behøver blot indhente et skriftligt tilbud fra et værksted i Tyskland, og vi matcher prisen uden tøven. Så behøver du ikke tage turen til Tyskland for at reducere budgettet på din værkstedsregning.

Er der fabriksgaranti på din bil, så kan du også få foretaget service efter fabrikkens forskrifter og et gyldigt stempel i bilens servicebog. Dermed garanterer vi, at bilens fabriksgaranti er intakt. Bestil for eksempel Service efter servicebogen her.

Vi altså står klar til at servicere og reparere enhver bil uanset mærke og model. Så hvis du kunne tænke dig kvalitet til lave priser, kan du trygt besøge vores værksted i Vejle.

Hvilke kundefordele tilbyder Skorstensgaard i Vejle?

Der er mange fordele ved at være kunde hos vores værksted i Vejle. For eksempel står vores professionelle personale altid klar til at hjælpe dig med alle aspekter omkring din bil.

Imens bilen er på værksted, er du velkommen til at slappe af i vores hyggelige venterum, hvor du kan forsyne dig med kaffe, te og varm kakao. Her er der også gratis Wi-Fi.

Vil du hellere videre i dagens program? Så kan vi stille en gratis lånebil til rådighed. Du kan også tage en tur i området på vores fine kundecykel.

Når du afhenter din bil, gennemgår vi altid regningen med dig. Så ved du præcis, hvad du betaler for, og hvor mange timer der er brugt på bilen. Og vi udfører ikke arbejde, som du ikke har godkendt på forhånd.

Kig forbi din mekaniker i Vejle

Skorstensgaards autoværksted i Vejle ligger på den tæt trafikerede hovedfærdselsåre Fredericiavej i 7100 Vejle - og meget tæt ved E45-motorvejens afkørsel “61A Vejle C” lige ved Vejlefjordbroen.

Det er let at komme videre med offentlig transport, da vi har bybussen holdende lige ved vores indkørsel to gange i timen på hverdage. På den måde kommer du hurtigt til og fra centrum igen.

Ankommer du uden for vores normale åbningstid, så kan du bare aflevere nøglen i vores nøgleboks. Find alle vores automekanikere og autoværksteder her.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Vejle eller postnr 7100 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Vejle kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Vejle.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Vejle, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.