Professionelt skadecenter i alle afdelinger

Vi reparerer alle typer af forsikringsskader med høj kvalitet og korrekt udførelse, og vi giver dig Danmarks bedste reparationsgaranti på hele 5 år samt lånebil med fri kilometer.
Læs mere om vores skadecentre herunder.

Kort over Skorstensgaard afdelinger

Vi kontakter dig 

Udfyld dine oplysninger her, og vi kontakter dig i åbningstiden på hverdage.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Tak for din henvendelse
Der skete en fejl - prøv igen
Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Har du fået en skade? Så ring trygt til os

Vi laver alle typer af skadereparationer på din bil – uanset om skaden er stor eller lille!

Hos Skorstensgaard kan vi reparere alle former for skader, og vi sørger for en lånebil til dig inden for 24 timer, hvis det ikke er muligt eller lovligt for dig at køre videre efter uheldet.

Du kontakter blot et af vores værksteder – vi har skadecenter i alle afdelinger.

Find nærmeste Skorstensgaard Skadecenter her

Fordele ved Skorstensgaard Skadecenter

Vi tilbyder alle kunder en lang række fordele, som gør det både nemt og sikkert for dig at få din autoskade repareret hos Skorstensgaard:

  • Vi yder 5 års garanti på alle skadereparationer som et af de få værksteder i Danmark, der tilbyder det 
  • Lånebil med fri kilometer
  • Skadecentre med Eurogarant® kvalitetscertificering
  • Tæt samarbejde med forsikringsselskabet
  • Vask og støvsugning af bilen efter endt reparation
  • Funktionskontrol af bilen
  • Lånebil inden for 24 timer, hvis bilen ikke kan køre videre efter uheld
  • Landsdækkende skadeservice

Læs mere om 5 års garanti på skadereparationer her.

Sådan hjælper vi dig

5 års garanti på skadesreparationer emblem
Eurogarant logo

Om Eurogarant® kvalitetscertificering

Flere af vores skadecentre har opnået en kvalitetscertificering fra Eurogarant. Når vi har med skadereparationer at gøre, så er det ekstremt vigtigt, at skaden på din bil bliver udbedret præcist efter bilfabrikkens anvisninger, så den kan leve op til de strenge sikkerhedskrav, som der naturligvis er til moderne biler.

Eurogarant foretager løbende kontroller på Skorstensgaards skadecentre med det ene formål at øge trafiksikkerheden gennem fokus på høj kvalitet i forbindelse med reparation af skader og opbygning af køretøjerne. Da certificeringen hele tiden skal fornyes, har vi konstant fokus på kravene. Forbrugerorganisationen FDM kvalitetskontrollerer vores værksted flere gange årligt for at sikre, at vi som værksted fortsat lever op til Eurogarants krav til kvalitet.

Læs mere om Eurogarant her

Tæt samarbejde med forsikringsselskabet

Biler er minutiøst opbygget til at modstå forskellige påvirkninger, og både bilens ramme, karosseri og endda ruderne er specialdesignet til at kunne stå imod. Det kræver stor viden og erfaring samt masser af teknologi at udbedre skaden korrekt – og netop her er Skorstensgaard-værkstederne klædt rigtig godt på.

Vi arbejder tæt sammen med både taksatorer, forsikringsselskaber og brancheorganisationer om altid at være informeret om det sidste nye inden for branchen, hvilket blandt andet sikrer at bilens sikkerhed er i top efter udbedring af en skade.

Du kan finde meget mere information omkring Skorstensgaards håndtering af skader på følgende side:

Forsikringsselskaber vi samarbejder med

Skadet bil på Skorstensgaard værksted
Eurogarant logo

BYD elbil skade

Ved skadesreparation af din BYD bil anvender Skorstensgaard godkendte materialer og følger de præcise procedurer, som anbefales af bilproducenten BYD. Dette indebærer både uddannelse af pladesmede, samt har Skorstensgaard adgang til originale BYD reservedele til udbedring af skaden, der opfylder BYD’s høje standarder.

BYD elbiler er udstyret med komplekse elektriske komponenter, der er integreret i karosseriet herunder avancerede batterisystemer og ledninger med højspænding, der kræver uddannelse og testudstyr fra BYD for at sikre et høj sikkerhedsniveau. Når vi hos Skorstensgaard udfører skadesreparation på din BYD elbil, sikres det også, at bilen overholder fabriksgarantien bagefter - både i forhold til batteriet og -rustgarantien.