Eurogarant kvalitetscertificering

Skadecenter med Eurogarant® kvalitetscertificering

Vores værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Randers, Odense SV, Viby, Viborg og Vejle er certificeret som Eurogarant-skadecentre – og det betyder, at disse værksteder lever op til helt særlige, europæiske kvalitetskrav, sammen med kun 14 andre konkurrerende værksteder i Danmark. Derudover har vores værksteder i henholdsvis Kolding og Viborg en Eurogarant-stjerne hver for excellence.

 

Eurogarant® som kvalitetsstempel 

Certificeringen er et kvalitetsstempel, der gives af Eurogarant efter fælles europæiske kvalitetsstandarder for karrosseriopretning. At blive certificeret kræver, at værkstedet kontinuerligt arbejder målrettet med kvalitet og sikkerhed. Forbrugerorganisationen FDM kvalitetskontrollerer vores værksted flere gange årligt for at sikre, at vi som værksted fortsat lever op til Eurogarants krav til kvalitet.

Med et kvalitetsstempel fra Eurogarant fortæller vi vores kunder, at vores værksteder har bestået strenge kvalitetskrav og at vores reparationer samtidig lever op til høje sikkerhedsstandarder, som skal være opfyldt for at få certificeringen.

 

Sikkerheden i top hos Eurogarant

Baggrunden for at oprette Eurogarant som udbyder af kvalitetscertificering er, at man tidligere har fundet alvorlige fejl ved opretning af karrosseriskader. I 2010 blev en række biler med en karrosserireparation i Europa testet. Her viste det sig, at det kunne få fatale konsekvenser, hvis ikke bilen blev repareret korrekt. Den største konsekvens var, at bilisternes sikkerhed blev markant forringet. Dette dannede grundlag for certificeringen Eurogarant®, som skal øge bilisternes sikkerhed og tryghed, når de færdes i trafikken. Certificeringen sikrer nemlig, at alle reparationer udføres som beskrevet af fabrikkerne.

I 2010 fastslog den tyske højestret, at Eurogarants kvalitetscertificering kan ligestilles med kvalitetsstandarden hos mærkeværksteder. I praksis betyder det, at bilen ikke mister sin nyvogns- og rustgaranti, når bilen repareres på et Eurogarant-værksted.

Certificeringen skal fornyes en gang om året, og der foretages som nævnt løbende stikprøvekontroller af vores skadereparationer. Som værksted med en Eurogarant®-certificering skal vi løbende deltage i faglig og ledelsesmæssig efteruddannelse for at sikre en fortsat høj kvalitetsstandard. 

De fleste danske forsikringsselskaber har godkendt Eurogarant-standarden og henviser i stigende grad til værksteder under ordningen.

 

Skorstensgaard og Eurogarant

Vi ser samarbejdet mellem Skorstensgaard og Eurogarant som et effektivt supplement til vores i forvejen høje kvalitetskrav. Samarbejdet hjælper til at holde vores dygtige medarbejdere ajour med tidens udvikling, samtidig med at vi som organisation er opmærksomme på hele tiden at leve op til høje kvalitetskrav til både testudstyr og værktøj. 

Da certificeringen hele tiden skal fornyes, er der ikke risiko for, at vi som værksted slækker på kravene. Det er vores kunders sikkerhed for, at arbejdet altid udføres i højeste kvalitet.

Læs mere om udbedring af skader hos Skorstensgaard