Frit autoværksted i Skive

Mit navn er Peter Espersen, jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Skive, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod dig og din bil på værkstedet på Viborgvej 4a.

”Mit mål er at du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse ved at vælge Skorstensgaard i Skive!”

Skal du have et aldeles gratis og uforpligtende tilbud på reparation eller service af din bil, er du meget velkommen til at kontakte os. Når du er kunde hos Skorstensgaard, kan du benytte dig af vores koncept Matcher Tyske Værkstedspriser, som et et prismatch på tilbud fra et tysk autoværksted m. originale dele. Vi tilbyder også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. Samtidig får du også god kundeservice og rådgivning og en række fordele som 100% fabriksgaranti, gratis vejhælp og fri lånebil.
 
Bestil tid på værkstedet i Skive her på siden eller bed om et 100% gratis tilbud på service eller reparation. Du får svar inden for 48 timer på hverdage. Hvis bilen skal diagnosticeres for fejl opkræver vi timeløn for gennemgangen.
 
Peter Espersen, Afdelingschef, Skorstensgaard
 
Følg os også på Facebook Youtube LinkedIN - her kan du holde dig opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips fra værkstedet

Læs mere om Skive

Skorstensgaard Skive

Viborgvej 4A 7800 Skive +45 7370 9358 skive@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Skive

Ved Skorstensgaard i Skive møder du dygtige medarbejdere, der indskriver din bil og vejleder og rådgiver dig i det omfang du har behov for det. Sammen aftaler I, hvad der skal laves og du får oplyst prisen på forhånd, så der aldrig er tvivl om, hvad dit værkstedsbesøg koster. 

Martin Lønborg styrer stadig salgsafdelingen og viser gerne både nye og brugte biler frem, mens din bil er på værksted for service eller reparation.

Er din bil stadig så ny, at der er fabriksgaranti på den, så skal du vide at vi har 100% fabriksgaranti, når din bil får Service efter fabrikkens forskrifter. Og vi sørger naturligvis for at du får et fuldt gyldigt stempel i bilens servicebog.

Vi matcher Tyske Værkstedspriser

Når du besøger Skorstensgaard på Viborgvej 4a i Skive, får du en fantastisk værkstedsoplevelse til en rigtig god pris.

Med konceptet "Matcher Tyske Værkstedspriser" matcher vi ethvert tilbud fra et mærkeværksted i Tyskland m. originale dele. Vi har også 20% PrisPres på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted. Vi synes ikke et værkstedsbesøg ikke skal koste mere end højst nødvendigt.

Bestil et gratis tilbud fra Skorstensgaard i Skive her på siden. Du får svar inden for 48 timer på hverdage.

Dedikerede mekanikere på Viborgvej 4a

Holdet af mekanikere, værkførere m.fl. i Skive kender byen ud og ind. Vi ser det som en styrke, at vores medarbejdere ved, hvad der sker i Skive, også selvom du måske ikke lige mærker eller opdager det i din kontakt med os.

Samtidig bruger vi mange ressourcer på at holde vores medarbejdere up-to-date på biler generelt og på motorer, service og reparation af de enkelte bilmærker hver især.

Udviklingen i bilbranchen går stærkt og derfor skal vores folk også være i stand til hele tiden at kunne arbejde effektivt og korrekt med din bil.

Masser af kundefordele

Når du er kunde hos Skorstensgaard, får du mulighed for at drage nytte af vores kundefordele, som bl.a. indeholder en gratis lånebil med fri kilometer, mens din bil er på værksted, Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp døgnet i rundt i hele Danmark og vores app, som giver dig din værkstedshistorik lige ved hånden og mulighed for at bestille tilbud og kontakte os nemt og hurtigt.

Kan du lide rabat? Vi tilbyder også forskellige rabatordninger, f.eks. for pensionister over 65 år.

Find vej til Skorstensgaard i Skive

Skal du på en bus, når du skal afhente din bil hos os igen? Det er ganske nemt.

F.eks. kan du hoppe på Bybus 403.

Du skal stå af ved stoppestedet Brårupgade/Viborgvej og så gå de sidste ca. 400 meter hen til afdelingen.

Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Dygtige og kompetente mekanikere

Værkstedet i Skive har en indgående viden om bl.a. Chevrolet, Opel og Mitsubishi, men bliver med rette kaldt ALLE BILERS VÆRKSTED, hvilket ligger i god tråd med Skorstensgaard, hvor vi tager imod alle biler uanset mærke og årgang.

Dermed er Skorstensgaard i Skive klar til at byde dig velkommen uanset om din bil kommer fra Sverige, Italien, Frankrig, Tyskland eller et helt femte land.

Vi glæder os til at se dig!

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Skive eller postnr 7800 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Skive kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Skive.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Skive, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.