Skorstensgaard Vejhjælp advarselstrekant

Professionel hjælp mod ridser og buler i bilen

En bule i bilen eller ridser i lakken behøver ikke at være en større udgift for dig. Hos Skorstensgaard hjælper vi dig gennem hele skadesforløbet til tyske værkstedspriser. Uanset om det drejer sig om en forsikringsskade eller en skade uden for forsikringen.

Vi kan både udrette dørbuler, parkeringsskader og ridser i billak. Samtidig får du gratis fordele med i prisen. Det gælder blandt andet:

  • Råd og vejledning omkring din skade
  • Hjælp til transport til værkstedet, hvis bilen ikke kan køre
  • 5 års garanti på alle udførte skadereparationer

Er du interesseret i mere information eller at få et uforpligtende tilbud? Så kan du altid kontakte os på telefon og e-mail.

Find nærmeste Skorstensgaard Skadecenter her.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber – og det gælder også dit.

 

Effektiv reparation af buler, lakskader og ridser i billak

Er du bilejer? Så kender du garanteret den irriterende oplevelse ved at opdage ridser eller bløde buler i bilen. Måske er det en småskade, du selv har påført ved dagligt brug og slitage. Andre gange kan det være en anden bilist, der har været lidt for tæt på. 

Hvad end årsagen er, så er en bule eller ridse ikke kønt at se på. Og hvis du ikke får det repareret, kan det også trække ned i bilens værdi. Du bør derfor få skaderne udredt. 

Heldigvis kan mange ridser, lakskader og buler blive lavet ganske nemt og hurtigt. Hos vores professionelle Skorstensgaard-værksteder får du rådgivning og gode løsninger fra erfarne fagfolk. Vi står også klar til at rette bulen ud med moderne værktøjer og manuelt finpudsningsarbejde. Det sikrer dig en flot opretning af buler.

 

Vi hjælper dig blandt andet med:

  • Hvilke oplysninger du skal bruge til din skadesanmeldelse til forsikringsselskabet
  • Hvordan du får din bil på værksted, hvis ikke den kan køre
  • At lave aftale med en taksator for opgørelse af skaden, hvis det er en forsikringsskade
  • At gøre skaden op, hvis den ikke skal dækkes af forsikring
  • Al reparation af skaden
  • At komme godt videre i en gratis lånebil*

 

Hos os får du altså god hjælp under hele forløbet - lige fra indberetning til forsikringsselskabet, reparation og selve transportdelen. 

Du kan låne en bil hos Skorstensgaard, imens din bil er på værksted. 

Læs mere om lånebil med fri kilometer.

 

Få god pris på udretning af ridser og buler i bilen

Måske har du læst et sted, at du ofte kan reparere mindre og bløde buler på egen hånd. Det kan for eksempel være med en hårtørrer eller tryklufts-spray, at slå bulen ud med en hammer eller bruge en svupper til at fjerne bulen.

Men der er en god grund til, at vi har professionelle mekanikere. Det er nemlig ikke alle, der har erfaring med at varme metal eller banke en bule på plads med en hammer. Er du usikker på, hvad du laver, kan resultatet blive meget værre.

Med vores mekanikeres brede erfaring kan du få en reparation i højeste kvalitet. Samtidig har vi en intern målsætning om, at vi skal opretholde nul fejl på værkstedsreparationer. Det indebærer blandt andet, at både mekanikeren og værkføreren gennemgår bilen, så intet bliver overset eller fejlvurderet. Det vil sige, at du har garanti for, at der altid er en anden person, som har kontrolleret mekanikerens gennemgang.

Det hele er selvfølgelig ved, at vi matcher tyske værkstedspriser. Det vil sige et prismatch på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele. Så uanset om bulen på din bil bliver dækket af forsikringen, eller du selv skal betale, så er du sikret lave priser og kvalitet hos os.

Har du spørgsmål til vores service? Find dit nærmeste Skorstensgaard-værksted her.

 

SKG-bil-med-oedelagt-front-skadesudbedring