5 års garanti på skadereparationer

Hos Skorstensgaard tilbyder vi en af Danmarks længste garantier på skadereparation. Kvaliteten på vores skadereparationer er nemlig så god, at vi ikke har problemer med at give 5 års garanti på reparationen. 

 

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Vi ved blandt andet, at kvaliteten er så høj, fordi vi følger Eurogarants høje kvalitets-standarder, som bedømmer os på adskillige kvalitets- og sikkerhedskrav.

Skorstensgaard er Eurogarant-certificerede

Vi har skadecenter på samtlige Skorstensgaard-værksteder, og flere af disse er certificeret i forhold til EuroGarants kvalitetskrav.

Certificeringen er et kvalitetsstempel, som viser, at vi lever op til en række fælles europæiske krav, der sikrer ordentlighed og tryghed i samtlige reparationsprocesser.

Bliver en skadet bil repareret forkert, kan det betyde, at bilens sikkerhed forringes markant, derfor stiller vi høje krav til os selv om kvalitet og kontrollerer den regelmæssigt. Forbrugerorganisationen FDM kvalitetskontrollerer vores værksteder flere gange årligt for at sikre, at vi fortsat lever op til Eurogarants krav til kvalitet.

Helt efter bilfabrikkernes standarder

Det kan blandt andet resultere i alvorlige bil- og personskader, hvis en airbag for eksempel udløses for sent eller overhovedet ikke, som følge af en mangelfuld reparation.

Certificeringen sikrer, at bilen repareres nøjagtigt efter bilfabrikkernes forskrifter. 

At blive certificeret kræver, at værkstedet kontinuerligt arbejder målrettet med kvalitet og sikkerhed. Teknologisk Institut kvalitetskontrollerer vores værksted flere gange årligt for at sikre, at vi som værksted leverer høj kvalitet.

Du kan læse meget mere om Eurogarant her.

 

Eurogarant logo     5 års garanti på skadesreparationer emblem