Frit værksted til din Ford i Esbjerg

Lyser serviceindikatoren i din Ford?

Så prøv Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Dermed kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Ford værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som Ford ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Ford

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Skorstensgaard Esbjerg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Ford eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Esbjerg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Ford fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Esbjerg, så laves det nøjagtig efter Ford fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Fords servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Ford værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Ford.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter olie på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Ford, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Ford fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Ford er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Ford er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Esbjerg har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt Ford modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Ford.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Ford har behov for, så vi kan reparere din Ford præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker olie på Ford bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Ford er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Ford

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Ford uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade