Frit værksted til din Mercedes i Esbjerg

Fortæller din Mercedes dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Mercedes på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Mercedes skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Mercedes værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som Mercedes ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Esbjerg er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Esbjerg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Mercedes, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Mercedes fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Mercedes er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Mercedes er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Esbjerg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Mercedes modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Mercedes.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Mercedes har behov for, så vi kan reparere din Mercedes nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Pladesmed reparerer bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Esbjerg, så laves det nøjagtig efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Mercedes værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Mercedes er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker reparerer mercedes bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade