Frit værksted til din Opel i Esbjerg

Fortæller din Opel dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Opel fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Opel skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Opel værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som Opel ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Opel

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Esbjerg, så laves det nøjagtig efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Opel værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Opel, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Opel fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Opel er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Opel er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Esbjerg har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Opel modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Opel.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Opel præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker bil på værksted
Mekaniker tjekker undervogn på Opel på lift

Skorstensgaard Esbjerg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Esbjerg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Opel er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker dæk på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade