Frit værksted til din Suzuki i Esbjerg

Fortæller din Suzuki dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Stenhuggervej 11 i Esbjerg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Suzuki fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Suzuki skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Suzuki værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Esbjerg ? og så er det dig som Suzuki ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Suzuki

Skorstensgaard Esbjerg er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Suzuki eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Esbjerg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker svejser bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Suzuki, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Suzuki er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Suzuki er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Esbjerg har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Suzuki modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Suzuki.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Suzuki har behov for, så vi kan reparere din Suzuki præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard værksted
Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Service efter Suzuki fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Esbjerg, så udføres det præcis efter Suzuki fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Suzukis servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Suzuki værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Suzuki.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Suzuki er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker dæk på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Suzuki

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Esbjerg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Suzuki uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Esbjerg

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Esbjerg, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Stenhuggervej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Esbjerg facade