Få 15% studierabat hos Skorstensgaard

Som studerende kan du få 15% rabat på din værkstedsregning, når din bil serviceres eller repareres på et af vores 22 værksteder.

 

studierabat

Er du studerende, og har du bil? Så bør du tage et smut forbi et af vores værksteder, når bilen trænger til en mekaniker. Hos Skorstensgaard vil vi gerne hjælpe dig, som er studerende, med at spare penge på vedligeholdelse af din bil. Derfor tilbyder vi dig en eksklusiv studierabat på hele 15% på værkstedsregningen, når du besøger et af vores 22 værksteder.

 

Vælg Skorstensgaard, når studiebilen skal på liften  

Vi ved, at studietiden kan være økonomisk udfordrende, og vi vil gerne gøre det lettere for dig at holde din bil i god stand ved at sikre, at du som studerende får den bedste service til den bedste pris. Så kom forbi et af vores værksteder, og få glæde af din studierabat, når bilen trænger til en mekaniker.

Vi har hele 22 værksteder spredt ud over hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig i landet, behøver du ikke køre langt. Hos Skorstensgaard går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Selvom du får 15% rabat, kan du være tryg ved, at din bil bliver behandlet med den største omhu og ekspertise. Vi bruger kun de bedste reservedele for at sikre din sikkerhed og bilens holdbarhed. Vi forsyner dig med foto- og videodokumentation under forløbet – det kalder vi Syn for sagen. Og vi går aldrig i gang med en reparation, før du har godkendt prisoverslaget.

 

Det er nemt at få studierabat hos Skorstensgaard

Det eneste det kræver er, at du fremviser et gyldigt studiekort, når du afleverer din bil på værkstedet – og så kan du få sparet hele 15% på regningen. Rabatten gælder for Service efter bogen og alle typer af reparationer, men kan ikke benyttes i kombination med andre rabatter eller tilbud.

Vi har 22 værksteder fordelt på alle landets fem regioner – så du skal ikke køre langt for at spare penge, når studiebilen skal på liften.

 

Det med småt:

 • Tilbuddet gælder for alle studerende over 18 år
 • Du skal fremvise et gyldigt studiekort ved indlevering af bilen på værkstedet
 • Såfremt udløbsdatoen ikke fremgår af studiekortet, skal vi se anden gyldig dokumentation for studieaktivitet fra uddannelsesstedet
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med Service 10+ samt andre rabatter eller tilbud
 • Rabatten omfatter OE-godkendte uoriginale reservedele – originale reservedele er ikke omfattet.

Book en tid allerede i dag, og lad vores dygtige mekanikere tage sig af din bil. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din bil i topform under hele din studietid!

  Book tid

 

Læs også:

Pressemeddelelse om studierabatten

15% pensionistrabat hos Skorstensgaard

Syn for sagen - fotodokumentation

40 procent PrisPres hos Skorstensgaard

40% PrisPres på serviceeftersyn

Har du en bil, der er registreret 1. gang inden for de sidste 24 måneder, og er du blevet tilbudt en servicekontrakt? Så er det måske værd at vide, at vi presser dit tilbud på serviceeftersyn fra et mærkeværksted med 40%.

 

40 procent prispres

 

Inklusiv gyldigt stempel i bogen og fabriksgaranti

Tøv lige en kende med at binde dig til en servicekontrakt – for hos Skorstensgaard får du 40% PrisPres på serviceeftersyn ifølge servicebogen til alle biler registreret 1. gang indenfor de sidste 24 måneder, inklusiv gyldigt stempel i servicebogen og høj kvalitet nøjagtig som på mærkeværkstedet*.

Helt præcist betyder det, at vi trækker 40% fra det servicetilbud, du har fået fra mærkeværkstedet = 40% PrisPres!

*Værksteder, der af det pågældende bilmærkes importør er autoriseret eller lignende.

 

Sådan fungerer vores 40% PrisPres-koncept

Du får et skriftligt tilbud på service på eksempelvis 2.000 kroner fra et mærkeværksted. Du viser os tilbuddet.

Med ”40% PrisPres” vil det koste dig blot 1.200 kroner for et tilsvarende service hos os, dog med uoriginale kvalitetsreservedele med 3 års garanti fra mærker såsom Bosch, Varta og Continental, som forhandles af Danmarks største reservedelsimportør FTZ. 

Så kom til os med dit tilbud fra mærkeværkstedet, så går vi 40% under deres pris.

 

Betingelser for 40% PrisPres:

 • Din bil er indregistreret første gang indenfor de sidste 24 måneder
 • Omfatter udspecificeret** skriftligt tilbud fra et dansk mærkeværksted i samme by som Skorstensgaard værkstedet
 • Tilbuddet fra mærkeværksteder er på serviceeftersyn ifølge forskrifterne med originale reservedele
 • Tilbuddet gælder ikke serviceaftaler og kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Tilbuddet fra mærkeværkstedet skal fremsendes på mail inden påbegyndt reparation
 • Skorstensgaard anvender uoriginale kvalitetsreservedele såsom Bosch, Varta og Continental fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ.

**Et udspecificeret tilbud betyder, at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkle reservedele, som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud, som nøjagtigt matcher.

 

Jeg har et tilbud fra et mærkeværksted:

Send os dit tilbud på mail, og find din Skorstensgaard-afdeling her

Jeg har ikke et tilbud:

Få et GRATIS tilbud her

 

Service hos os har masser af fordele

Vi får ros for de fordele, vi tilbyder bilejere, der får lavet fast service hos os. Vi har listet de fleste her:

 1. Lånebil
 2. 100% fabriksgaranti
 3. Appen Mit Værksted – hav dit værksted lige ved hånden
 4. Mobilitetsservice/Vejhjælp 24/7
 5. Ingen overraskende fakturabeløb
 6. Servicekort – udskyd din betaling.

 

Stor tilfredshed med det udførte arbejde

9 ud af 10 bilejere er yderst tilfredse med det arbejde, de fik udført på bilen, samt den hjælp og service, de modtog i indskrivningen***.

Efter hvert besøg hos os sender vi en tilfredshedsundersøgelse, som du kan vælge at besvare. Et sted mellem 12.000 og 15.000 kunder vælger årligt at svare, og derfor har vi en rigtig god ide om, hvad der gør bilejerne tilfredse.

7 ud af 10 af vores kunder har tidligere benyttet et mærkeværksted, og 7 ud af 10 kunder vælger os primært, fordi vi har gode priser og høj service.

***Kilde: Rapport fra Relation Monitor i samarbejde med Skorstensgaard.

 

Vilkår

"40% prispres gælder biler, der er under 2 år gamle. Kampagnen omfatter tilbud på serviceeftersyn fra et dansk mærkeværksted. Serviceaftaler er ikke omfattet, og kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter. Skorstensgaard anvender uoriginale reservedele.”

Billede af holstebro gymnastik-forening

Vi støtter den gode energi - lokalt!

Vidste du at vi hver måned støtter lokale foreninger, som spreder den gode energi?   

Holstebro Gymnastikforening

Vi mistede en del medlemmer under Corona, så med støtte fra Skorstensgaard, er det nu muligt for os at styrke vores indsats for at få flere medlemmer, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab

- Svend Graversen, bestyrelsesformand i Holstebro Gymnastikforening

 

Kr. 2000 til din forening

Vi igangsatte projektet om at støtte den gode lokale energi i starten af maj 2022 og vi allerede støttet følgende foreninger i Herning, Ikast og Holstebro med en sponsorcheck på 2000 kr.: 

Maj
- Dansk Vandrelaug Herning/Ikast-afdelingen 
- Holstebro Gymnastikforening  
 
Juni
- Tjørring Idrætsforening - Cykel Motion - Torsdagsholdet

Juli
- Holstebro Sportsrideklub
- Herning Sportsrideklub
- Hammerum rideklub

August
- Dansk Seniordans Region Ringkøbing
- Hedens Squaredansere 

September
Har du en god ide til hvilken forening vi skal støtte? så skriv til mailen herunder

Din forening kan blive den næste vi støtter, så hvis du er medlem af en forening eller har kendskab til en forening vi bør støtte, så send os endelig en mail på: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
Hos Skorstensgaard vil vi gerne støtte idéerne, sammenholdet, nærværet, og ikke mindst den gode energi, som vi ved spirer i de lokale foreninger. 
 
Alle kan have brug for en pause fra hverdagens stress og jag, og få ladet sine batterier op med den gode energi - hvad end det er cykling, dans, gymnastik eller noget helt andet. 

Den gode energi gør en stor forskel for rigtig mange mennesker hver evig eneste dag.  Ildsjæle ude i de lokale foreninger lægger arbejde i, at skabe rum til socialt sammenhold med den gode energi i fokus. Det gør verden til et rarere sted at være for mange, og det synes vi rent ud sagt er værd at støtte.  
 
 

 “De skal bruges til et tilskud til en ny elevhest til klubben, fordi vi møder så stor efterspørgsel på at lære at ride” 

- Michael Hansen fra Holstebro Rideklub

 

Holstebro Rideklub

 Tjørring cykelklub - torsdagsholdet

Dansk Vandrelaug Herning/Ikast

Dansk Seniordans Herning/Holstebro

 “Vi er super glade for at få denne støtte! Og vi har sæsonstart lige om hjørnet, og derfor synes vi, at pengene skal bruges på at forkæle vores medlemmer” 

- Trine Andresen, Formand i foreningen Hedens Squaredansere

Hedens Squaredansere Ikast 

40 procent PrisPres hos Skorstensgaard

Op til 40% PrisPres på serviceeftersyn

PrisPres er din garanti for at få en lavere pris hos os, end den du får på et mærkeværksted, samtidig med at kvalitet og service er i top. 

Indtast din pris fra mærkeværkstedet her ovenfor, og se selv, hvor meget du kan spare. Vi tilbyder både 20% og 40% PrisPres. 

 

Sådan hjælper PrisPres dig til at spare

PrisPres er et begreb på lige fod med for eksempel Prismatch og Prisgaranti. Det kan være svært at kende forskellen på begreberne. Der findes nemlig flere forskellige prismatch-koncepter på markedet. Vi prøver at beskrive dem her.

Prismatch betyder, at en virksomhed løbende justerer sine priser ved hjælp af prisrobotter, der undersøger konkurrenternes priser. På den måde kan den tilbyde sine kunder de laveste priser på markedet.

Prisgaranti betyder, at en virksomhed lover at sælge sit produkt til den laveste pris, du kan finde andetsteds. Ofte giver virksomheden også differencen tilbage, hvis du skulle finde varen til en lavere pris efter købet.

Prispres betyder, at en virksomhed ikke blot matcher prisen, men presser den yderligere med en given procentsats.

Ved de enkelte prisbegreber er der typisk koblet nogle vilkår.

Hos Skorstensgaard tilbyder vi både prismatch og op til 40% PrisPres.

 

Op til 40% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet

Vi presser prisen på det tilbud, du har fået fra et mærkeværksted, ved at vi giver dig en rabat på enten hele 40% eller 20% på det tilbud, du har fået, alt afhængig af, hvor gammel din bil er. Det er et helt unikt koncept, som giver dig en større rabat sammenlignet med de gængse prismatch-koncepter, der eksisterer i værkstedsbranchen. Derfor kalder vi det for PrisPres.

 

20% PrisPres til alle biler

20% PrisPres betyder, at vi trækker 20% fra det tilbud, du har fået på et mærkeværksted – dette gælder alle biler og alle reparationer.

Læs mere om vilkårene her

 

40% PrisPres til alle biler under 2 år

40% PrisPres betyder, at vi trækker 40% fra det servicetilbud, du har fået på et mærkeværksted – dette gælder tilbud på service og biler, der er under 2 år gamle.

Læs mere om vilkårene her

 

Hvorfor 20% og 40% PrisPres?

Der er op mod 9.500 autoværksteder i Danmark og herunder næsten 2.000 mærkeværksteder. Hver og en af dem har forskellige reservedels- og timepriser samt periodevise tilbud og kampagner. Det er derfor en ressourcekrævende opgave at foretage løbende prisundersøgelser af markedet.

Vi tilstræber os altid at give bilejere en lavere regning, end den de får på et mærkeværksted. Men i stedet for dyre prisundersøgelser vil vi meget hellere give dig en garanti. Hos Skorstensgaard lover vi derfor, at du altid kan få op til 40% PrisPres på dit tilbud fra mærkeværkstedet.

For at vi kan give dig den helt nøjagtige besparelse, skal du blot sørge for:

 1. at tilbuddet er skriftligt
 2. at tilbuddet er udspecificeret med timeløn og originale reservedele
 3. at tilbuddet kommer fra et mærkeværksted beliggende i samme by som Skorstensgaard-værkstedet

Op til 40% PrisPres gælder i øvrigt ikke:

 • serviceaftaler
 • i kombination med andre kampagnetilbud og rabatter hos Skorstensgaard

Skorstensgaard anvender uoriginale kvalitetsreservedele såsom Bosch, Varta og Continental med 3 års garanti fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ.

Du kan prøve PrisPres-beregneren her øverst på siden og indtaste tilbudsbeløbet samt eventuelt uploade dit tilbud og med det samme se præcis, hvor meget du kan spare. 

  

Vilkår

40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, oliefyr, anhængertræk, udskiftning af motor og gearkasse, undervognsbehandling, autolakering, elektroniske komponenter, højspændingsdele på Elbiler herunder Batterier, motor styrbokse mv. eller andet ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.

 

Skorstensgaard mobilitetsservice er gratis vejhjælp i Danmark

Få gratis vejhjælp hos Skorstensgaard 

Brug for vejhjælp? Ring 7224 2332 ved nedbrud

 

 Skorstensgaard mobilitetsservice advarselstrekant på vejen

Skorstensgaard vejhjælp – gratis mobilitetsservice døgnet rundt

Når uheldet er ude, og din bil eksempelvis går i stå, så er det bekvemt med professionel assistance på stedet. Og det er netop, hvad vejhjælp hos Skorstensgaard kan.

Når du lader Skorstensgaard stå for din bils service, har du nemlig automatisk vejhjælp* i hele Danmark og til en fordelagtig pris. Dette gælder service såsom: Service efter Bogen og Service 10+. Vores folk har naturligvis bred erfaring og står klar døgnet rundt. Så kan du altid få hurtig hjælp, hvis du har brug for det. Du skal blot ringe på vores telefonnummer +45 7224 2332.

*Vejhjælp gælder i op til 12 måneder for Service 10+. Service efter Bogen gælder vejhjælp i op til max 24 måneder.

 

Vejhjælp hos Skorstensgaard dækker følgende:

 • Punktering
 • Trafikskade
 • Hvis din bil går i stykker, så du ikke kan køre videre
 • Løber tør for brændstof
 • Forkert brændstof
 • Tyveri eller indbrud i bilen
 • Bugsering af bilen til valgfrit Skorstensgaard værksted
 • Lånebil

Ved nedbrud på bil med efterspændt enhed, eller nedbrud på selve den efterspændte enhed dækker følgende:

 • Ved nedbrud på bil hvor det ikke er muligt at reparere bilen på stedet, bugseres både bil og efterspændt enhed til Skorstensgaard værksted 
 • Ved nedbrud på den efterspændte enhed, hvor det ikke er muligt at reparere enheden på stedet, bliver denne bugseret til Skorstensgaard værksted

 

Med vores vejhjælp og mobilitetsservice kan du altså blive assisteret, hvis din bil for eksempel bryder sammen eller punkterer, mens du kører. Har du behov for at leje en bil, mens din egen bil er på værksted, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det er tryg og gratis vejhjælp, du kan regne med.

Selv hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, er bugsering til et Skorstensgaard værksted inkluderet i prisen. Bugsering gælder også, hvis der for eksempel opstår akut sygdom hos føreren. 

Du bør dog være opmærksom på, at hvis der er punkter, der bør laves i forbindelse med Service efter Bogen, skal disse repareres, før du er dækket af vores gratis vejhjælp og mobilitetsservice.

 

Find dit nærmeste værksted for gratis vejhjælp

Skorstensgaard vejhjælp er klar hele døgnet i hele Danmark. Du kan finde alle vores afdelinger her, hvor erfarne mekanikere og medarbejdere står klar til at servicere eller reparere din bil.

Får du nedbrud i udlandet? Vejhjælp og alle nødsituationer uden for Danmark dækker organisationen SOS International. Du skal blot huske at medbringe et rødt/grønt kort fra dit forsikringsselskab. Ring til SOS International på telefon 7010 5052, eller få kontakt til dem her.

 

Vær opmærksom på bestemte vilkår

For at kunne bruge vores mobilitetsservice og vejhjælp, er der en række vilkår, du skal følge:

 • Serviceeftersyn skal være overholdt indenfor intervallet samt være udført hos os
 • Vejhjælpen kan maksimum blive tilkaldt to gange pr. år på bilen
 • Vores starthjælp kan maksimum blive brugt én gang pr. måned på bilen
 • Hvis du af ubegrundede årsager tilkalder vores vejhjælp, skal du betale for omkostningerne

 

Der er desuden ikke mulighed for få hentet bilen til det planlagte serviceeftersyn eller reparationer. Det samme gælder, hvis årsagen til hvorfor bilen er gået i stå. Det kan for eksempel være, hvis der er sket ændringer på bilen eller motoren, så den ikke er i original stand – eller hvis andre værksteder har udført en reparation, der er årsagen til, at din bil er gået i stå.

Ved bugsering, hvor bilen ikke har fået lavet serviceeftersyn hos Skorstensgaard, gælder egen betalt vejhjælp. Det vil sige, at du bliver faktureret nettobeløbet i forhold til den faktura, som vi modtager fra vores leverandør – typisk ligger beløbet mellem 1.000-2.500 kr.