20% PrisPres hos Skorstensgaard

Det er faktisk meget enkelt – vi presser prisen og garanterer dermed, at vores kunder kan få service og reparationer billigere hos os sammenlignet med mærkeværkstederne.

 

20 procent prispres hos Skorstensgaard


Skorstensgaard presser prisen! Selvom vi tilstræber at have langt bedre priser hos os, end dem du får på et mærkeværksted, så kan vi ikke gardere os imod pludselige priskampagner hos mærkeværkstederne*.

Så for at sikre dig en god besparelse hver gang, giver vi dig 20% PrisPres-garanti på dit skriftlige tilbud fra et mærkeværksted.

Helt konkret betyder det, at vi trækker 20% fra det tilbud, du har fået fra et mærkeværksted = 20% PrisPres!

Se reklamefilmen her.

*Værksteder, der af det pågældende bilmærkes importør er autoriseret eller lignende.

 

Sådan fungerer vores 20% PrisPres-koncept

Du får eksempelvis et skriftligt tilbud på 1.000 kroner for en reparation fra et mærkeværksted. Du viser os tilbuddet.

Ofte vil vores pristilbud være mere end 20% billigere. Men med ”20% PrisPres” vil det altid maksimalt koste dig 800 kroner for en tilsvarende reparation, dog med OE-afprøvede, uoriginale reservedele med 3 års garanti – altså dermed 20% besparelse.

Sådan er du sikret en lavere pris på service og reparation i forhold til mærkeværkstederne.

Er vores tilbud eksempelvis 35% billigere, er det dig som kunde, der får hele besparelsen og ikke kun de 20% i vores 20% PrisPres-koncept.

 

Betingelser for 20% PrisPres:

 • Gælder tilbud fra danske mærkeværksteder i samme by som Skorstensgaard-værkstedet
 • Gælder ikke serviceaftaler og tidsbegrænsede tilbud, og kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Omfatter ikke tilbud på dæk, oliefyr, anhængertræk, udskiftning af motor og gearkasse, undervognsbehandling, autolakering, elektroniske komponenter, højspændingsdele på Elbiler herunder Batterier, motor styrbokse mv. eller andet ekstra udstyr
 • Tilbuddet fra mærkeværkstedet skal være et udspecificeret skriftligt tilbud baseret på originale reservedele
 • Tilbuddet fra mærkeværkstedet skal fremsendes på mail inden påbegyndt reparation
 • Skorstensgaard anvender uoriginale dele såsom Bosch, Varta og Continental fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ.

Et udspecificeret tilbud betyder, at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkelte reservedele, som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud, som matcher nøjagtigt. Eksempelvis kan du have fået et tilbud om koblingsskift, hvor de har taget et svinghjul med i tilbuddet. I det tilfælde er det vigtigt, at vi også får svinghjulet med i tilbuddet, fordi det er en forholdsvis dyr reservedel.

Det kunne også være, at der var en ny generatorrem med i tilbuddet på grund af en udskiftning af generatoren. Eller det kunne være, at tilbuddet på nye bremser kun indeholder bremseklodser, eller at der eventuelt også er inkluderet bremseskiver med i tilbuddet.

 

Jeg har et tilbud fra et mærkeværksted:

Send os dit tilbud på mail, og find din Skorstensgaard-afdeling her

Jeg har ikke et tilbud:

Få et GRATIS tilbud her

 

Det siger vores mange kunder

Efter hvert besøg hos os, modtager du en tilfredshedsundersøgelse**, som du kan vælge at besvare.

Et sted mellem 12.000 og 15.000 kunder vælger årligt at svare, og derfor har vi en rigtig god indikation om, hvorfor vores værksteder er så populære.

7 ud af 10 af vores kunder har tidligere benyttet et mærkeværksted, og 7 ud af 10 kunder vælger os primært, fordi vi har gode priser og høj service.

**Kilde: Rapport fra Relation Monitor i samarbejde med Skorstensgaard.

 

Stor tilfredshed med det udførte arbejde

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med det udførte arbejde på bilen samt den oprigtige hjælpsomhed og service, de modtog i indskrivningen.

Desuden får vi i undersøgelsen megen ros for de mange fordele, vi tilbyder vores kunder. Vi har listet de mest populære her:

 1. Lånebil
 2. 100% fabriksgaranti
 3. Appen Mit Værksted – hav dit værksted lige ved hånden
 4. Mobilitetsservice/Vejhjælp 24/7
 5. Gennemsigtighed
 6. Servicekort.

Du kan læse meget mere om vores kundefordele i kolonnen til højre her på siden (læser du dette på din telefon, skal du blot scrolle ned for at finde vores kundefordele).

 

Vilkår

"20% PrisPres gælder for private bilejere i forhold til tilbud fra danske mærkeværksteder. Kampagnen gælder ikke i relation til serviceaftaler eller tidsbegrænsede tilbud. Omfatter ikke tilbud på dæk, fælge, oliefyr, undervognsbehandling, autolakering eller elektroniske komponenter. "20% PrisPres" kan ikke kombineres med andre rabatter. Skorstensgaard anvender uoriginale reservedele."